Nieuwsbrief

Poujoulat dubbelwandig Rookkanaal

Het rookgasafvoerkanaal is het belangrijkste element voor de goede en veilige werking van uw kachel of haard. Het geïsoleerde RVS Poujoulat rookkanaal garandeert u in alle voorkomende gevallen een betrouwbare oplossing.
Fabrikant: POUJOULAT
Bel voor prijsopgave


Hebt u belangstelling voor dit product? Klik de button hieronder om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

>> Weerstand
Het RVS geïsoleerde Poujoulat kanaal is uitstekend geschikt tegen zowel hoge temperaturen (getest met piektemperaturen tot 1000°C) als tegen lage temperaturen.
Deze weerstanden zijn uitmuntend en wel door het toepassen van de allerbeste RVS kwaliteit.
>> Doeltreffendheid
Doordat het kanaal perfect rond en glad is verbetert het de trek door de aanzienlijke vermindering van de natuurlijke weerstanden en van het aankoeken van roet en creosoot. 
Het biedt een optimale thermische weerstand dankzij de kwaliteit en de hoge dichtheid van de isolatie.

>> Aanpassing
Omdat het Poujoulat kanaal, inclusief de prefab
schoorstenen, vele malen lichter zijn dan veel traditionele rookkanalen behoeft er geen bouwkundige aanpassing aan de dakconstructie te worden verricht. Dankzij de vele mogelijkheden kunnen de producten worden toegepast voor nieuwbouw alsook renovatie.
>> Besparend
Doordat de Poujoulat producten "droog" worden geplaatst vereist het geen speciaal gereedschap waardoor veel tijd en geld wordt bespaard.
>> Zekerheid
Poujoulat, de eerste Europese producent van
rookgasafvoerkanalen, geeft een garantie van 10 jaar op al haar producten. De producten van Poujoulat hebben de Europese norm en zijn in de loop der jaren regelmatig getest door keuringsinstituten in Europa.
Een mooie kachel of haard werkt
alleen dan goed, wanneer het
rookkanaal goed is.
Het rookgasafvoerkanaal is het belangrijkste
element voor de goede en veilige werking van uw kachel of haard. Het geïsoleerde RVS Poujoulat rookkanaal garandeert u in alle voorkomende gevallen een betrouwbare oplossing.